The Price of Sex

Hade gästföreläsning med fotojournalisten Mimi Chakarova. Hon visade sin dokumentär om sex trafficking, The Price of Sex .
Efter filmen var vi rätt uppskakade och kön till talarpodiet för att få byta några ord med Chakarova växte sig snart lång. Några dagar senare gjorde jag en intervju med Chakarova, förhoppningsvis mynnar det ut i en artikel i Ottar. Mimi frågade hur många tecken jag skulle skriva, så att hon kunde anpassa sina svar längdmässigt, det lät lovande för en journalist som alltid kommer hem med för mycket material. En och en halv timme senare stängde jag av bandspelaren och Mimi var helt uttorkad efter att ha pratat oavbrutet.  Det blir svårt att få till en bra artikel på bara 4000 tecken, men hur avbryter man någon som har ägnat åtta år av sitt liv åt att försöka berätta om de kvinnor som har sålts, mot sin vilja, till främmande män över hela världen?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: