Phone stacking

Alla har en mobiltelefon och merparten av mina vänner har särskilt smarta telefoner. Med hjälp av telefonerna kan vi ständigt hålla koll, kommunicera med dem som inte sitter bredvid, eller med dem också för den delen, via facebook och twitter och instagram och viber och whatsapp eller någon annan app. Vi kan ta bilder, lägga upp, kommentera, gilla. Ta reda på vad andra kompisar gör, vilka de är med, vart de är på väg. Kontentan blir såklart att även när vi umgås med varandra umgås vi nästan mer med våra telefoner. Till och med när vi äter tillsammans. Jävligt sorgligt. Men nu finns lösningen: phone stacking. Det är en lek som går ut på att alla lägger sina telefoner i en stapel. Den som glömmer av sig eller inte kan stå emot och ändå kollar telefonen när den piper till, den personen får betala hela notan (alternativt köpa drinkar åt de andra, eller ta hand om disken, eller vad helst för straff som passar i sammanhanget). Bra grej.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: