Äntligen

Det tog ett tag, men nu har jag äntligen lyckats hamna på en lokaltidningsredaktion. Även utan körkort. Tillbringar sommaren på direktpress som gör sex tidningar till innerstan och två till söderort. Och det är inte Mitt i, det är de andra.

Får göra allt det där som de flesta börjar sin journalistiska karriär med; skriva polisrapporter om helgens rån, notiser om döda träd och artiklar om nya bostadsprojekt. Det är inte helt lätt alla gånger, särskilt inte när det handlar om att hitta bra nyheter mitt i sommartorkan. Men det är kul, det är jättekul. Och jag inser så sakta det där som alla alltid har sagt; det är ju den här journalistiken som människor faktiskt bryr sig om och läser. Känns bra att få vara med på ett hörn.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: