Fri, friare, frilans

bild(2)
Klart jag skaffat visitkort

Vikariaten tog slut. Eller jag slutade i alla fall att söka nya. I stället flyttade jag för ett par veckor sedan in på ett frilanskontor på Mariatorget i Stockholm. Nu sitter jag vid ett vitt skrivbord med mina post-its och en fet ordbok och är min egen chef. Mittemot sitter grafikern Sebastian Ramn.  De andra två platserna i det ljusa rummet med den fantastiska takhöjden är tomma just i dag.

Jag bestämmer själv när jag ska komma hit. Vad jag ska göra om dagarna. När jag ska gå hem. Frihet, skulle man kunna kalla det. Fantastisk känsla. Även om det såklart är lite läskigt också. Men förhoppningsvis inte för alltid.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: