Bara för tjejer

I Skärholmen i södra Stockholm finns en tjejgrupp som heter 127 Sisters. Det är 14 tjejer mellan 13 och 19 år som träffas och umgås, pratar, testar olika aktiviteter och peppar och stärker varandra. Rätt fantastiskt faktiskt. Jag fick möjligheten att träffa dem ett par gånger för att göra ett radioprogram till UR:s Skolministeriet. Framför allt var det väldigt roligt att träffa 14-åriga Mahabat och 15-åriga Nida och höra alla deras kloka tankar om könsnormer, självkänsla och 127-området. Klicka på här för att lyssna på programmet.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: