Mediebevakningen i Trumps USA

Hur bevakar man en president som säger att han ligger i krig med media? Den frågan har många amerikanska journalister ställt sig sedan Donald Trump tillträdde som president i januari. Jag pratade med journalister och redaktörer i mediernas huvudstad New York för att försöka ta reda på hur planen ser ut. Eller om det ens finns någon plan. Reportaget sändes i Medierna i P1 den 28 januari och finns att lyssna på här

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: